Referenties

Heeft u onlangs een ervaring met Hillie gehad? Laat een bericht achter!

Eerdere referenties:

Sertac
Hillie heeft een week op onze Lila gepast. Wij zijn hier zeer tevreden over en kunnen Hillie aan iedereen aanbevelen die met een gerust hart op vakantie wilt gaan. Hillie geeft de nodige aandacht en verzorging aan jouw kat en koppelt dat dagelijks terug aan jou. Dit is erg fijn. Daarnaast denkt Hillie ook mee met zaken die beter of anders kunnen voor de kat en geeft hier tips over, altijd handig! Je ziet in alles dat Hillie gewoon deskundig is met katten.
Renee
Hillie bleek een geweldige oppas te zijn voor Coco en Rosie. Ze kregen niet alleen op tijd eten maar ook veel aandacht. Ik hoop dat Hillie volgende keer dat ik van huis ben weer tijd voor ze heeft. Ik zal het zeker vragen.
Chretienne
Hillie heeft een aantal keren met veel liefde voor onze katten Noa en Luna gezorgd toen wij op vakantie waren. Het was heel fijn om iedere dag wat foto’s en filmpjes te ontvangen, zo waren ze er toch een beetje bij. Hillie weet precies wat de katten nodig hebben en zo krijgen wij zelf ook nieuwe ideeën om uit te proberen, zoals speeltjes en een voerpuzzel. Bedankt Hillie, bij jou zijn Noa en Luna in goede handen en kunnen wij met een gerust hart op vakantie!
Roxanna Breijer
In het begin vonden we het best spannend om op vakantie te gaan voor 1 week. Je laat toch iemand in huis en onze kitten Kaida alleen voor 1 week. Ondanks dit is onze ervaring met kattenoppas Nobelhorst absoluut fantastisch geweest. Hillie is ongelooflijk toegewijd om de kat het naar zijn zin te maken. Tijdens de kennismaking was het duidelijk dat er een speciale klik was tussen Hillie en Kaida. Hierdoor konden we met een geruster hart onze vakantie definitief boeken. Hillie heeft niet alleen een deskundig begrip van wat goed is voor onze kat, maar ze gaf ook goed advies over hoe we Kaida het beste kunnen verzorgen en verwennen. Sinds dien geven we hem ook ander voedsel en snacks op advies van Hillie. We waarderen haar nauwkeurigheid in het volgen van de specifieke behoeften van Kaida. Dagelijks kregen we meedere foto's / filmpjes van onze kat opgestuurd, waardoor wij fijn vakantie konden houden. We zijn echt dankbaar voor Hillie’s geweldige service en bevelen haar zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gepassioneerde kattenoppas! Groet, Xander en Roxanna
Chantal
“U ontzorgen is mijn zorg” is de slogan van Hillie op haar website. Het ontzorgen, maar vooral de bijzonder betrokken wijze, waarop Hillie voor onze katten zorgt, maakt haar uniek. Zo genieten de katten van alle aandacht, spelletjes en goede zorgen en hebben zowel de baasjes als de katten een onbezorgde vakantie 🙂
Carolien
Enkele keren per jaar maken we gebruik van Hillie haar poezenliefde en kwaliteiten. Met een gerust hart hebben we ook vorige week ook onze kattenkinders Maisy en Billy thuis gelaten, omdat we gewoon weten dat ze het bijna leuker hebben met Hillie dan zonder haar. Ze verzorgt ze, speelt met ze en houdt het haarvrij. Heerlijk om dagelijks een korte update te krijgen en de betrokkenheid van haar is Super!
Bewoonster Kloostertuin Nobelhorst
Mocht je het geluk hebben dat Hillie op jouw kat(ten) kan passen, dan kun je met een gerust hart op pad! Hillie is een topper die uitmuntend voor onze dierbare poezels heeft gezorgd. Bij terugkomst zagen onze planten er ook tiptop uit. Dankjewel Hillie voor je voortreffelijke en liefdevolle verzorging!
Karin
Hillie komt nu al een paar jaar onze kat verzorgen tijdens de vakanties en het is fijn, veilig en vertrouwd. Ze is ontzettend lief en geduldig. Voor ons geen andere oppas meer. Hillie, dank je wel en we zien je snel weer terug.
Marcel & Christine
Als je het beste wilt je voor katten, dan vraag je of Hillie komt oppassen. Hillie komt niet alleen eten geven, maar ook knuffelen, spelen, en als klap op de vuurpijl zorgt ze ook voor de plantjes en is het huis altijd gestofzuigd als we weer thuis komen. Toen onze kat een keer een ontsteking bleek te hebben werd dat direct gemeld en in overleg verzorgd. Katten zijn bij haar echt in goede handen, het is voor haar geen werk maar een passie. We zijn altijd blij als ze weer komt oppassen!
Nienke en Omar
Voor onze vakantie zochten wij last minute een oppas voor onze 3 katten. Naar aanleiding van de goede referenties over Hillie op haar website hadden we Hillie een berichtje gestuurd. Ze nam direct contact met ons op en de volgende dag kwam ze al op bezoek voor een kennismakingsgesprek. Hillie heeft veel passie voor wat ze doet en ze is een absolute topper! Hillie is heel open en duidelijk in alle communicatie, wat super fijn is. Onze katten en woning waren in goede handen bij Hillie. Door Hillie's aandachtige en liefdevolle verzorging van onze katten hebben wij van een zorgeloze vakantie kunnen genieten ❤️ Wij bevelen Hillie van harte aan!
Joke en Johan
Hillie heeft met veel zorg en aandacht op onze twee poezen gepast. Ze heeft veel kennis van zaken en doet wat ze belooft. We hebben haar alweer gevraagd voor onze volgende vakantie. Ze is een topper!
Aida & Piet
Beste Hillie, We willen je even laten weten hoe onzettend dankbaar we zijn dat je voor onze poes Lappi hebt gepast. Voor de vriendelijke, persoonlijke en attente zorg van Lappi. Ze heeft het erg naar haar zin gehad. In korte tijd werden ze zulke goede vrienden dat onze Lappi enkele dagen op Hillie heeft gewacht. Van zo'n oppas kan je alleen maar dromen. Nogmaals bedankt, je bent fantastisch! Liefs van Piet en Aida 23-4-2023
Marjan en Bernard
Onze drie katten zijn prima verzorgd tijdens ons weekendje weg. Via de filmpjes die Hillie dagelijks stuurde, konden we zien dat zowel Hillie als onze katten het samen goed naar de zin hadden!
Saskia Dekker
Onze kat ging eerst altijd naar het pension, daar moest hij altijd wel een dag of 3 van bijkomen. Wat Hillie doet is ideaal, onze kat kan fijn in zijn eigen omgeving blijven, wordt verwend met gezonde snoepjes een borstel en aaibeurt en mag spelen met leuke speeltjes. Terwijl wij mogen genieten op vakantie van al die leuke filmpjes van onze kat. Wij gingen met een goed gevoel op vakantie!
Niels Derksen
Hillie is echt een topper! ze ontzorgt je echt tijdens je afwezigheid.....
Henk en Irma
Hillie heeft al een aantal vakanties onze kat Tommy mogen verzorgen. Alle keren is het ontzettend goed gegaan. Tommy is namelijk niet meteen sociaal naar andere mensen. Kijkt letterlijk de kat uit de boom. Het lukt Hillie om Tommy het vertrouwen te geven alleen het heeft even tijd en geduld nodig, maar dan is ook alles goed. Je krijgt elke dag een filmpje of foto('s) op gestuurd. Hillie is ook eerlijk. daar weten wij alles van, na een klein ongelukje verteld en laten zien wat er was gebeurd. Dit geeft ons een goed vertrouwen. Tommy is zeer relaxed als we weer thuis komen. Wij zullen Hillie ook aanraden als er iemand op ons pad komt. Dank je wel Hillie ook namens Tommy en tot de volgende keer.
Michèle
Hillie is terecht een cat life saver te noemen. In 2022 heeft ze mijn 2 katten BB en Mickey samen met de brandweer uit mijn brandend appartementencomplex gered. In 1e instantie vond de brandweer alleen Mickey. Gelukkig wist Hillie het verstopplekje van BB (onder bed!) en kon ze zo gered worden. Een reddingactie waar ik heel dankbaar voor ben. Zoek je een professionele kattenoppas met het kattenhart op de goeie plek? Ben je bij Hillie zeker aan het goeie adres!
Niels
Ik kan Hillie van harte aanbevelen, echt een Topper!
Raymond, Sylvester en Oreo
Hillie’s motto is: “U ontzorgen, is onze zorg”, Nou dat heeft ze waargemaakt! OP het laatste moment had ik een oppas nodig voor mijn twee katten, omdat één van hen dagelijks medicatie nodig heeft, wat pas net voor mijn vakantie werd vastgesteld. Na een prettig kennismakingsgesprek had ik al gelijk het volste vertrouwen dat het goed zou komen. Ze heeft geweldig voor ze gezorgd, met ze gespeeld en mij dagelijks op de hoogte gehouden. Toen ik een berichtje stuurde of ze een van de vuilnisbakken buiten kon zetten, zei ze dat ze allang gedaan had. Alles was netjes opgeruimd en aan de kant toen ik thuis kwam, en de katten waren helemaal op hun gemak, netjes geborsteld en blij. Fijn thuiskomen zo! Zelfs na de oppas periode heeft ze nog regelmatig gevraagd hoe het met ze gaat. Daarnaast heeft ze haar connecties gebruikt om te helpen bij het vinden van een dierenarts die ons verder kon helpen met de diagnose die was gesteld voor mijn vakantie. Echt ,medelevend en lief! Echte dierenvriend, meedenkend en ontzorgend beschrijven Hillie voor mij. Wanneer ik weer een oppas nodig heb is ze zeker de eerste die ik bel. Hillie bedankt! Raymond
M. Van der Wielen
Wat een fijne ervaring! Hillie is een hele lieve, rustig vrouw met écht een hart voor dieren. De rust die ze uitstraalt zie je meteen terug in het vertrouwen van onze katten. Tijdens onze zomervakantie hebben Hillie, haar man en dochter geweldig voor onze lieve Sky gezorgd, elke dag ontvingen wij filmpjes en foto’s zodat we wisten dat Sky helemaal in de watten gelegd werd. Bij thuiskomst was ons huis helemaal keurig, geen katten haartje te vinden. Ik kan niets anders zeggen dan dat Hillie echt een topper is en wij raden haar zeker aan iedereen aan. Pootje van Sky
Wilma
Hillie, dank voor de ontzettend fijne liefdevolle zorg voor onze beide katertjes. En natuurlijk voor de leuke filmpjes en fotootjes van de mannetjes. Zij blij, wij ook blij😊
Eefke Carey
Dit jaar zijn 2 oude main coons bij ons komen wonen. Ze hadden net ontspannen hun draai gevonden…en hoe fijn is het dan dat een professional bij je thuis alles in de gaten houdt. Dagelijkse filmpjes geven ook een gerust gevoel. We zagen steeds hoe relaxed de knuffels waren. Bij terugkomst werden we begroet door vrolijke katten en zelfs de planten stonden er in een schoon huis perfect bij! Dank je wel Hillie! Je telefoonnummer staat paraat voor de volgende keer 😃👍
Familie van Dijk
Hillie haar inzet om het onze katten naar de zin te maken is enorm groot en liefdevol. Dagelijks werden zij vermaakt met een nieuw spel of speeltoestel. Heel leuk om de filmpjes hiervan op ons vakantie adres te zien. Hillie kijkt echt waar de katten 'zin in hebben'. Van een aai, een spelletje of even lekker naar buiten. Ook is het fijn dat ze de vuilnisbak aan de weg zet, de post binnen legt en het huis nog heeft stof gezogen. Helemaal super, deze service. Kortom; wij zijn zeer tevreden en bevelen Hillie's Kattenoppas van harte aan.
Robin en Jolanda
Wij waren op zoek naar een plek om onze katten twee weken onder te brengen tijdens onze vakantie. Dit hadden we nooit eerder gedaan, dus een kattenoppas was ons onbekend. Gelukkig vonden we Hillie. Hillie heeft onze katten iedere dag bezocht tijdens onze afwezigheid, ze gevoerd en met ze gespeeld. Ze hield ons dagelijks op de hoogte met leuke filmpjes via WhatsApp, en thuis vonden we achterop de aftekenkaart die ze gebruikt per dag een leuk verhaaltje over hoe het die dag was gegaan! Wij zijn heel tevreden over Hillie en haar service en zullen in de toekomst zeker weer een beroep doen op haar diensten (als ze dan al niet jaren van tevoren is volgeboekt!).
Thijs en Rob
We zijn net verhuisd van Almere naar Ede en dat betekent helaas dat Hillie niet meer op onze katten kan passen wanneer we weg zijn. Het zal moeilijk worden iemand te vinden die zo toegewijd en zo vakkundig is als Hillie De poezendames en wij missen je nu al!
Remon en Roxana
Tijdens onze vakantie van 11 dagen heeft Hillie fantastische zorg geleverd aan onze Gerrit en Sientje. Van de intake tot de overdracht voelde als een fijne samenwerking. Passie en zorgzaamheid voor de beestjes staat bij Hillie op de eerste plek. Dagelijks kregen wij foto's, een filmpje en een update over de gang van zaken. Het was voor ons het moment van de dag waar wij iedere dag naar uit gekeken. Bij thuiskomt lag er ook een nog aftekenlijst en verslag van de dag. Bedankt voor alle goede zorgen en dit is voor ons zeker voor herhaling vatbaar!
Anissa en Martijn
Wij zijn super blij met de goede zorgen van Hillie. Onze twee lieve katers hebben elke dag weer een leuke ervaring erbij gehad en we hadden alle vertrouwen in de manier waarop Hillie met de katten omging. De filmpjes en foto’s zorgde voor een lach bij ons. Daarnaast heeft ze ook een schoon huis voor ons achtergelaten! De eerst volgende keer dat we weggaan weten we wie we bellen!
Wendy
Wij zijn heel blij met zorg van Hillie voor onze twee poezen en twee konijnen. 1 poes heeft diabetes en moet twee keer per dag insuline ingespoten krijgen, dit was geen enkel probleem en ze gaf aan dat ze er veel ervaring mee heeft. Tijdens onze afwezigheid kregen we elke dag een filmpje van de poezen en konijnen waardoor we zagen hoeveel liefde Hillie voor dieren heeft. Zeker een aanrader voor volgende vakanties.
Annie Erben
Wat fijn om zo op vakantie te gaan als Hillie er is voor de katten. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Neemt ook echt de tijd voor de katten om met ze te spelen en te knuffelen. Houd je op de hoogte met foto's en filmpjes en zo konden we ook zien dat Ollie en Gijs het reuze naar hun zin hadden. Wij zijn dan ook super blij met Hillie en is zeker een aanrader voor iedereen. Super super bedankt. 😻
Cicilia
Tijdens een weekeindje weg heeft Hillie fantastisch voor onze lieve poes gezorgd. Vooraf heeft ze uitgebreid kennis met ons gemaakt en zodoende kon ik Maan met een gerust hart overdragen aan de meer dan bekwame handen van Hillie. We kregen ontzettend leuke filmpjes en foto's waarop nog duidelijker werd dat zij haarfijn aanvoelde wat Maan nodig heeft. Erg leuk! Hillie is een erg warm mens en een zeer bekwame en professionele kattenoppas! Hillie bedankt voor de zorg en gezelligheid voor Maan!
Joke en Frans
Net terug van een heerlijke week vakantie waarin Hillie voor ons bejaarde kattenkind heeft gezorgd. Onze oude dame is prima verzorgd al vond ze het niet zo leuk dat Hillie haar medicijnen moest geven. Dagelijks kregen we een appje hoe het ging en bij thuiskomst lag er een uitgebreid verslag en was het huis schoon. Ik kan iedereen aanraden om van de diensten van Hillie gebruik te maken. Je dieren en je huis zijn bij haar in goede handen. Hillie, nogmaals bedankt voor alles!
Cynthia en Tristan
Onze skatjes zijn medisch en sociaal gezien niet de makkelijksten. Vandaar dat we jaren geleden gekozen hebben voor een professionele kattenoppas en bij Hillie terecht zijn gekomen. Hillie verzorgt ze perfect en met net zo veel liefde als dat we zelf zouden doen. Via leuke foto's en filmpjes worden we op de hoogte gehouden en weten we dat ze het naar hun zin hebben. Als de katten het naar hun zin hebben, dan hebben de baasjes dat ook :-). Wij kunnen Hillie van harte aanbevelen.
Henk en Irma
Hillie heeft voor het eerst op onze kat Tommy gepast. Omdat wij slechte ervaringen met pensions hebben, was dit voor ons ook een eerste ervaring. Tommy is een kat die niet meteen naar je toe komt en is het Hillie gelukt om dit al na drie dagen voor elkaar te krijgen. Wij zijn echt zeer blij dat alles goed is gegaan en dat dit voor herhaling vatbaar is.. Hillie nogmaals bedankt voor de goede zorgen en tot een volgende keer.
Ferry
Tijdens het intake gesprek voelde het al goed en Hillie dacht ook goed mee. Mijn kater Tyler is een schildklier kat en zou eigenlijk 2 maal daags zijn pilletje moeten krijgen. Hillie, had het erg druk om 2 keer te komen voor de periode, gaf aan dat het in overleg met de dierenarts zal kunnen dat tijdens de vakantie van 2 weken de pilletjes in een keer gegeven kon worden. Na overleg met de dierenarts kon dit dus ook. Mijn kater en poes zijn redelijk mensen schuw maar met Hillie hadden ze gelijk een klik. ook heel leuk om elke dag foto's of filmpjes te krijgen. Hierdoor heb je toch meer rust omdat je weet dat ze in goede handen zijn. Bedankt Hillie voor alles ook namens Tyler en Vicky
Maurice en Linda
Onze Fien werd tijdens de vakantie met veel liefde verzorgd door Hillie. Twee keer per dag keek Fien uit naar haar me time (een frisse neus halen in de tuin, de speelmomentjes en heel veel geknuffel) en, uitgaande van de foto's en filmpjes die we ontvingen, genoot ze daar enorm van. Bij terugkomst geen gestreste kat en dat door alle goede zorgen. Nogmaals dank je wel Hillie! Een lieve groet en een kattenknuffel van Fien.
Patricia en Lola
Hillie heeft voor de eerste keer voor onze kat Lola gezorgd. Lola is een kat met gebruiksaanwijzing en ontzettend bang voor vreemde. Ik vond het ontzettend spannend, maar dat bleek nergens nodig voor te zijn. Iedere dag kreeg ik leuk verslag met foto's en filmpjes. Hieruit bleek al snel dat Lola grote stappen maakte en dat hij Hillie begon te vertrouwen. Het is zo fijn als je weet dat iemand zo goed voor je kat zorgt. Lola en ik willen Hillie bedanken voor de goede zorg.
Eléonore & Erik
Net terug van vakantie en voor het eerst iemand aan huis gehad die op onze kat Timmy paste. Dit is heel erg goed bevallen, dank je wel Hillie voor je goede zorgen!! Tijdens het kennismakingsgesprek neemt Hillie alle tijd om ons en Timmy te leren kennen. Tijdens onze vakantie heeft ze Timmy geleerd om door het luikje naar binnen te gaan en was het echt even Timmy-tijd, lekker knuffelen! Zo fijn om iemand gevonden te hebben die met alle liefde en aandacht de zorg voor onze kat op zich neemt!
Lily, Floor en Panda
Wij zijn superblij dat ons personeel vervanging heeft geregeld tijdens hun vakantie. Zij lekker weg. Wij het rijk alleen. Iedere ochtend kwam Hillie langs. En niet alleen maar even om ons natje en droogje te verzorgen. Ze speelde met ons, kamde ons en ze maakte foto’s en filmpjes voor de vakantiegangers. Ze maakte ook onze bakken goed schoon en vond het helaas nodig af en toe te stofzuigen. Zijn wij niet echt gek op. Als onze baasjes weer op vakantie gaan, hebben we 1 eis: Hillie! Elke dag!
Tjerk & Evelien
Wij hebben 2 katten waarvan 1 diabetes patiënt waar voor Hillie uitstekend gezorgd heeft tijdens onze vakantie. Omdat de diabetes patient 2x daags een insuline prik moest krijgen was er extra zorg nodig. Met de dagelijkse update met een bijgevoegde foto of filmpje liet ze ons zien dat Sjaak en Whilly het goed maken. Heel erg bedankt dat wij zonder zorgen op vakantie konden gaan Hillie!!! Tot de volgende keer!! 😃
Silvia Breek
Voor onze twee weekse vakantie hadden wij voor onze 2 katten Lucy en Lazslo weer oppas nodig. Aangezien wij al een keer op Hillie konden vertrouwen en dit ons toen zo goed is bevallen, hoefden wij niet te zoeken en meteen contact gezocht. Ook dit keer konden wij met een gerust hart alles aan haar over laten. Lucy en Lazslo zijn zeer goed verzorgt met zoveel liefde. Ook zij hebben genoten van alle aandacht en zorg. Wellicht vinden zij het zelfs een beetje jammer dat wij weer thuis zijn!
Sander & Tamara
Toch wel spannend een onbekende in je huis laten om voor de katten te laten zorgen, maar vanaf de eerste kennismaking met Hillie voelde het gelijk goed en vertrouwd. Een week lang heeft ze twee keer per dag voor onze poezelfs gezorgd en de insulineinjecties voor onze kater gedaan. Ze hield ons erg goed op te hoogte met iedere dag foto's en video's. Dat gaf ons rust tijdens onze vakantie. Ook gaf ze tips voor de verzorging. Bij thuiskomst was alles aan kant en aan onze katten konden we merken dat ze het naar hun zin hebben gehad. Deze eerste ervaring is goed bevallen en we zullen zeker een volgende keer weer van haar diensten gebruikmaken!
Bibi
Hillie is meer dan een kattenoppas! Katten zijn haar passie en ze zal er alles aan doen om jouw kat een geweldige vakantie te laten beleven. Altijd rekening houdend met het individuele karakter van jouw kat. Hillie is kattenpsycholoog, kattenfluisteraar, activiteitenbegeleidster, kattentraiteur en kermisattractie in 1. Ze entertaint je kat maar is ook heel scherp op mogelijk onderliggende medische aspecten. Een behoevende kat is bij Hillie in meer dan goede handen. Natuurlijk hebben de meeste katten een dag of twee gewenning nodig, maar daarna kan ook de meest gereserveerde kat het enthousiasme niet meer verbergen. De inhoud van de befaamde kattenkoffer is eindeloos. Geloof me, je kat kan niet wachten wat Hillie vandaag weer in petto heeft. Er is maar één nadeel, als kattenbaasje is Hillie niet te evenaren!
Jeroen B.
Niets dan lof voor Hillie. Omdat onze Bo door de corona heel weinig andere mensen gezien heeft, was hij heel schuchter en een beetje bang. Hillie heeft hem elke dag met een engelengeduld benadert en uiteindelijk ontdooide Bo. Ze heeft ons elke dag op de hoogte gehouden met appjes en filmpjes en bij thuiskomst lag er een verslag klaar met wat er dagelijks allemaal gebeurd is. Erg fijn en voor de volgende vakantie gaan we Hillie zeker weer bellen!
Ellen&Coert
Hillie heeft heel goed voor onze 2 poezen gezorgd. Elke dag werden er spelletjes met ze gedaan, waarvan wij dan leuke foto’s en filmpjes ontvingen. Het was elke ochtend een feest om op deze manier contact te hebben met onze dierbare poezen. Dank je wel Hillie dat je op korte termijn beschikbaar was en de verzorging met zoveel liefde en toewijding hebt gedaan. Dikke knuffel van ons en van Sisi en Gagoegy
Manita
In juli heeft Hillie 2 weken voor onze 2 maine coons gezorgd; wat een goede beslissing was dat! Het was voor ons de eerste keer dat we op deze manier iemand voor de 2 dames lieten zorgen, best spannend dus. Maar vanaf het eerste gesprek klikte het en zijn ze gewoon verwend door Hillie! Elke dag stuurde ze een berichtje met foto's of een video, erg leuk! Hillie is een schat en bij thuiskomst was het huis netjes en de poezen waren relaxed, wat wil je nog meer. Een super oppas die ik iedereen aan kan raden! Heel erg bedankt!
Maria
Wij hebben voor het eerst in ons kattenouderschap een oppas gezoekt die wij kunnen vertrouwen en wij hebben die in Hillie gevonden! Hillie zorgd met liefde en passie voor de aanvertrouwde kattjes. Het is een heel fijn gevoel op deze manier ons harige familieleden in de vakantie thuis te laten, weten dat ze alle zorg en aandacht van Hillie krijgen.. Wij kunnen Hillie van harte aanbevelen. Duidelijke afspraken, een detaillierte contract en goede intake maken het een prima complet paket.
Luan Webber
We recently moved to Almere and are so delighted to have found Hillie. We have 3 cats and 2 are very shy of people, especially our Oliver. Hillie was incredible with them. She has such an instinct and sensitivity, knowing just what they need and how to approach them or when to give them their space. We were amazed and impressed at how quickly Oliver trusted her. We loved the videos or collages that Hillie sent every day and all the updates on what they were up to. We were always so well informed and because we knew they were being cared for so well we could relax and have a lovely holiday. Thank you for your kind, professional care Hillie. We came to happy, healthy cats who didn't even seem to miss us : ).
Menta Balestracci
Hele fijne ervaring. Enkele weken voor onze vakantie is Hillie langs geweest om kennis te maken met onze kat. Duidelijke afspraken gemaakt over de verzorging en het toedienen van de medicijnen. Ook het afgeven van de huissleutel voelde (en bleek😉) vertrouwd. De updates met foto's en/of filmpjes waren erg leuk! We hebben Hillie leren kennen als iemand net een passie voor katten en de zorg voor onze kat aan haar uitbesteden voelt heel vertrouwd! Ik zou haar zeer zeker aanbevelen aan anderen en haar in de arm nemen tijdens onze volgende vakantie!
Robert
Wat een topvrouw! Je merkt dat zij vol liefde voor je kat zorgt. In Februari 2 weken naar Curacao geweest en geen moment zorgen hoeven maken over onze poezebeest. Goed contact over de App en elke dag foto's en/of een filmpje. Bij ons kwam ze 2x per dag langs en het was het zeker waard! Zo voelde ons beesie zich ook niet alleen :).
Hilten
Hillie heeft al een aantal keer voor onze 5 katten gezorgd tijdens onze afwezigheid, tot groot genoegen van de beestjes. Onze katten zijn niet dol op vreemden, maar Hillie had snel het vertrouwen gewonnen met haar zachte en rustige benadering. Ze neemt de tijd voor iedere kat en geeft ze veel aandacht door te knuffelen en met ze te spelen. Ze houdt ons goed op de hoogte van het wel en wee van de katten door regelmatig filmpjes te sturen en overlegt wanneer nodig. Daarnaast werkt Hillie erg netjes en laat ze het huis altijd schoon en opgeruimd achter. We gaan met een gerust hart weg als we weten dat Hillie op de katten past!
Danté en Yuki
Wij zijn Danté en Yuki en Hillie heeft een week op ons gepast. Hillie kwam 2x per dag langs en bleef elke keer heel lang met ons knuffelen. Ze had ook steeds nieuwe speeltjes mee! Soms liet ze deze ook liggen zodat we ons niet zouden gaan vervelen als ze weg was. Ze maakte ook veel foto's en video's om deze naar onze baasjes te sturen. Zij moesten natuurlijk ook zien hoe leuk wij het hadden 🙂 We vonden het erg gezellig en Hillie zou zeker weer mogen komen oppassen!
Bo
Voor het eerst gebruik gemaakt van een kattenoppas aan huis. Hillie heeft fantastisch gezorgd voor onze poes Yrsa gedurende onze afwezigheid. Op de filmpjes die we iedere dag kregen zagen we echt dat de Yrsa zich veilig voelden. Hillie bedankt voor de goede zorgen en het vertroetelen van Yrsa!
Huib en Saskia
De beste vakantie tip is; laat Hillie en Niels op je poezekinderen passen, wij een fijne vakantie en de poezen ook een fijne vakantie. En Hillie bedankt voor het water geven van Huib zijn mini moestuin de tomaten en zonnebloemen staan er mooi bij. Tot de volgende keer/vakantie.
Eddy en Anja
We zijn super blij met Hillie, kattenoppas voor onze schuwe poes Luna, als we op vakantie zijn! Hillie gaat professioneel en gepassioneerd te werk. Op de filmpjes die ze voortdurend stuurde konden we zien dat Luna vrij snel gewend was en Hillie haar vertrouwen snel had gewonnen. Ze had het reuze naar haar zin met alle aandacht en zorg die ze van Hillie kreeg. Hillie had ook allerlei katte speelgoedjes bij haar wat Luna super interessant vond! Kortom: wij gaat in de toekomst met een gerust hart op vakantie als we Luna aan de zorg van Hillie kunnen overlaten! Namens Luna en ons heel erg bedankt voor alle goede zorgen!
fam. van Zijl & Sam
Wat een fijne ervaring...opeens bleek er geen buur of familie beschikbaar als oppas voor onze lieve kater Sam, maar al wel een vakantie geboekt. Ojeee wat nu? Na een eerste kennismaking was er gelijk een klik en Hilly is echt een kattenvriend in hart en nieren. Duidelijk en betrouwbaar; fijn dat ze ook echt even de tijd nam voor het spelen met Sam! Een heel fijn alternatief voor een pension, zo heeft Sam niet onnodig veel stress hoeven ervaren...helemaal blij mee! 🙂 dankjewel Hilly!!
Dave en Daniëlle
We zijn super blij met Hillie. Ze had een flinke uitdaging met onze 6 katten. Alles is goed gegaan. We werden op de hoogte gehouden dagelijks met foto's of filmpjes. De katten zijn goed vertroeteld en ze heeft ze ook vermaakt met diverse speeltjes die ze mee nam. Echt een aanrader!
Peter en Sonja
Ayla en Andy hebben het prima naar hun zin gehad met Hillie, hebben tijdens onze vakantie gespeeld, zijn naar buiten geweest in de ren en hebben genoeg aandacht gehad. Ze heeft de katten uitstekend verzorgd , ook tijdens extreem warme dagen, en wij konden elke dag genieten van de fotos en filmpjes. Bij terugkomst was het huis schoon en netjes en de katten ontspannen.
SK
Wij hebben een zorgeloze vakantie gehad, met dank aan de liefdevolle en toegewijde verzorging van onze kat door Hillie. Het kennismakingsgesprek dat we van tevoren hadden en de gemaakte afspraken hebben wij als heel fijn ervaren. Tijdens onze vakantie hield Hillie ons regelmatig op de hoogte met foto’s en filmpjes. Onze kat was superlief en heel relaxed bij onze terugkeer. Heerlijk dat hij in zijn eigen vertrouwde omgeving kon blijven en Hillie behalve zijn verzorging ook voor ons huis heeft gezorgd. Prettig om zo thuis te komen. Hillie, nogmaals heel hartelijk dank!
Kirsten & Tom
Hillie heeft voor de tweede keer op onze poezels gepast. Ze stuurt elke dag een foto of filmpje en houd je goed op de hoogte. Alles gebeurt in overleg. Dankzij hillie hebben we een fijne vakantie gehad en hebben we alles even los kunnen laten!
Joop en Leida.
Een verre reis gemaakt. Hillie heeft 4 weken voor onze 2 poesjes gezorgd. Bij vertrek hadden we het idee dat 1 van de poejes wat magerder was geworden, maar ze was heel levendig en at goed. Zoals altijd hield Hillie contact met ons. Ze was toch ongerust over de poes. In overleg heeft ze het gewicht bijgehouden en het voer aangepast. Omdat er niet echt verbetering optrad is zij, na telefonisch overleg met ons, naar onze dierenarts gegaan. Onze poes bleek een snelwerkende schildklier te hebben. Hillie heeft alles keurig met de dierenarts geregeld. De medicijnen sloegen goed aan. Dagelijks werden we op de hoogte gehouden door foto's, filmpjes en telefonisch. Dankzij de goede zorg en aanpak van Hillie hebben we onze reis niet afgebroken. We wisten dat beide poezen in goede handen waren. De poes reageert goed op de medicijnen. Nogmaals bedankt Hillie! Tot nu toe hebben we 4 keer gebruik gemaakt van de door Hillie aangeboden zorg. We laten de poesjes altijd met een gerust hart achter! We zijn heel blij dat we Hillie hebben gevonden.
Marcel & Linda
Wij hebben tijdens onze vakantie gebruik gemaakt van haar diensten voor Nima en Luna. In een woord. Geweldig. Alles goed gegaan. Elke dag wat foto’s of een video. Ze speelt ook met de katten. Daarnaast verzorgt ze bijkomende dingen. Zoals de planten en de post. Zeker aan te bevelen. Voor ons een vast adres als we weer weg zijn. Dank je wel.
Hans en Pauline
Hillie heeft onlangs op onze katten Bobbie en Baloe gepast. We zijn zeer tevreden. Hillie is begaan met katten en heeft ons iedere dag op de hoogte gehouden met berichtjes, (grappige) filmpjes etc. Toen Baloe een abces ontwikkelde, merkte Hillie dat direct op en heeft ze hem in overleg met ons naar de dierenarts gebracht. Echt heel fijn om te weten dat je katten in goede handen zijn. We hopen dat Hillie in de toekomst opnieuw op onze katten kan passen en kunnen haar van harte aanbevelen.
Roelfien en Tim Munnikes
Hillie heeft zeer goed voor onze twee katten gezorgd. 1 kat heeft medicatie en de ander is een bange kat die niet zomaar aangehaald kan worden. Maar Hillie is een echte kattenliefhebber, die erin slaagde om haar voor zich te winnen. Filmpjes en foto's op de app lieten zien dat het goed ging met de katten. Gek op katten, zorgzaam, netjes, afspraak is afspraak., Dat maakt voor ons de inzet van Hillie tijdens onze vakantie zeker voor herhaling vatbaar.
Monique en Erwin
Een super goede ervaring gehad met de zorg en liefde die Hillie aan onze kattenkinderen heeft gegeven tijdens onze vakantie! Iedere dag een leuk filmpje en appjes 😻 Ik denk dat "mama" meer last heeft gehad om haar katten te moeten missen dan omgekeerd 😉. Wanneer je met een fijn gevoel op vakantie wil gaan dan zijn Hillie en Niels echt een aanrader! Bedankt nogmaals 👍
C. Schut
Hillie super dank je wel voor al je goede zorgen voor Billy & Maisy en uiteraard ook voor ons huis. De kattenkindjes waren bij thuiskomst happy en niet boos vanwege het tekort aan aandacht. Hele goede afspraak en erg leuk contact met jou, ook tijdens onze vakantie via whatsapp. Super en tot de volgende keer!
Fam. Wilders
Dit was voor ons de eerste keer dat we gebruik hebben gemaakt van een oppas aan huis. En we hebben er geen spijt van gehad. Het kennismakingsgesprek was leuk, duidelijk en professioneel. Tijdens onze afwezigheid kregen we foto's en filmpjes doorgestuurd en zo konden wij zien dat niet alleen wij het naar onze zin hadden maar ook onze katjes. Er werd hier veel gespeeld, gesmuld van Hillie's meegebrachte lekkers en gekamd. Wat wil een kat nog meer. Ik weet nu al dat ik straks weer met een goed en vertrouwd gevoel op vakantie ga door de goede zorg van deze super oppas. We zien je graag heel snel weer terug. Pootjes van Kyle, Noa en Maddux
Frank en Saskia
Wij waren al een tijdje op zoek naar een goede betrouwbare oppas voor onze poes Zoë aangezien we niet steeds onze buren wilden lastig vallen met onze vakantieplannen. Via internet kwamen wij zodoende terecht bij kattenoppas Nobelhorst. Bij het eerste kennismakinggesprek voelde het gelijk goed en twijfelde we niet om onze zorgen voor Zoë aan hen toe te vertrouwen tijdens onze afwezigheid. Dit is ons zó erg goed bevallen dat wij al reeds 3 maal gebruik hebben mogen maken van de Op en top fantastisch zorg van Hillie en Niels. Bij thuiskomst treffen wij een tevreden poes en een uitgebreid verslag van de zorgdagen van Zoë en ontvangen wij Van haar leuke foto's en filmpjes op onze vakantie. Zodoende hoeven wij haar niet "echt " te missen.😉 Al met al kunnen wij niet anders zeggen dan dat wij uiterst tevreden zijn met onze keuze voor Hillie en Niels. Frank en Saskia
Katia
We zijn zo blij dat we Hillie hebben gevonden voor het verzorgen onze twee katren tijdens vakantie.. Rot in puntjes worden onze twee katten verzorgd, zo fijn! Leuke foto's en filmpjes komen voorbij met fantastische speelgoed die ze vanuit thuis meeneemt! De extra verzorging zoals stofzuigen, je komt na twee weken in een schoon huis en ze denkt mee en is zeer flexibel.. Kattenoppas Nobelhorst is echt een aanrader!
Huib en Saskia
Net weer terug van vakantie en al aan Hillie door gegeven wanneer we weer gaan, het is zo fijn dat als je weg bent weet dat er met liefde voor je poezen (Sam en Mai) wordt gezorgd. Het is mij alleen wel een raadsel hoe ze iedere keer een leuke foto of filmpje weet te maken, mij lukt dat niet. Hillie en Niels nogmaals dank voor jullie goede zorgen.
Ellen
Het was niet eenvoudig om de zorg voor mijn 5 kattenkinders aan een ander over te gaan laten. Een van mijn katten moet dagelijks een pilletje hebben en eentje is erg bang voor vreemde mensen. Na lang twijfelen heb ik contact opgenomen met KattenOppas Nobelhorst. De manier van werken zoals beschreven stond op de website sprak me aan. Meteen bij het intake gesprek wist Hillie al veel van mijn ongerustheid weg te nemen. Het voelde goed, de klik was er. We hebben alles doorgenomen en afspraken meteen op papier gezet. Het is zo goed gegaan! Hillie neemt echt de tijd voor alles, het is niet alleen even snel eten geven en de kattenbakken doen. Ook aandacht, een aai over hun bol en spelen met de katten die daar interesse in hadden. Zelfs het vertrouwen van mijn angsthaasje heeft Hillie voor zich weten te winnen. Iedere dag kreeg ik een update, meestal met foto's of een filmpje. Namens mijn katten heel erg bedankt voor de goede zorg :😺 Het zal duidelijk zijn, ik kan iedereen KattenOppas Nobelhorst aanbevelen. Professioneel en met liefde voor de katten
Familie Steenman
Hillie heeft samen met haar man heel goed voor onze katten gezorgd tijdens onze vakantie en heeft een extra oogje gehouden op onze oudere kat. Onze oudere kat moet meestal niets van ons hebben als wij thuis komen, maar nu wilde gelijk ze weer geknuffeld worden. Dank jullie wel 😀 In de toekomst als wij op vakantie gaan dan zullen wij weer voor hun kiezen.
Natasja
Hillie heeft nu al een paar keer de zorg voor mijn twee katjes van mij overgenomen. Mijn katjes hebben de nodige problemen omdat ze beide al oud zijn. De eerste keer dat Hillie op mijn katten ging passen heeft ze (in overleg) de voeding van Smiley (mn oudste katje) aangepast waardoor Smiley weer goed ging eten. Het is ontzettend fijn dat ik nu zonder zorgen op reis kan zijn omdat ik weet dat de katten op tijd hun eten en drinken krijgen, maar ook aandacht en een knuffel. En ik krijg zo nu en dan een foto of een filmpje zodat ik ze niet te erg hoef te missen. Enorm bedankt!
Tymo & Marah
Onze Heilige Birmanen, Tymo en Marah, zien het liefste dat we weer snel met vakantie gaan! Hillie zorgde enorm goed voor ze, nam de tijd om met ze te spelen en liet ook elke dag aan ons even weten hoe het gaat. Voor ons was dit daardoor een zeer relaxte vakantie en bij thuiskomst waren onze katten vrolijk en volkomen vrij van stress. Het is een absolute aanrader om Hillie te vragen om ook jouw kat(ten) te komen verwennen! Zeer professioneel maar ook heel persoonlijk en prettig. Je kunt Hillie je katten (en uiteindelijk ook je huis) zeker toevertrouwen.
Joop en leida
Voor een vakantie van twee weken besloten we op zoek te gaan naar een oppas voor onze 2 poesjes. We kwamen bij Hillie terecht. Tijdens het intakegesprek kregen we direct een goed gevoel! Duidelijke afspraken, en leuk contact met de poesjes en de rustige uitstraling van Hillie gaven de doorslag. We hebben een heerlijke vakantie gehad mede door de app jes en foto's die Hillie toestuurde. Bij thuiskomst was alles helemaal in orde. Poesjes blij en wij ook ! Gelukkig is er voor de volgende vakantie nog plaats en kunnen we weer met een gerust hart weg. Nogmaals Bedankt Hillie voor je lieve zorg, 😺😺
Shirley en Henk
Er zijn veel kattenoppas adressen in Almere. Soms zie je door de bomen het bos niet meer.... Wij kunnen Kattenoppas Nobelhorst aanbevelen. Bij ieder bezoek van Hillie kregen we een filmpje toegestuurd. En op deze manier was het gemis van onze schatten niet zo erg.
Huib eb Saskia
Bij het intake gesprek voelde het meteen voor ons en onze poezen goed dat Hillie op onze katten ging passen, wat ook is uitgekomen. Hiillie bedankt voor je goede zorgen, foto's en filmpjes, we bellen je al eerste als we weer op vakantie gaan.
S. Breek
Ook voor ons de 1e keer dat wij gebruik hebben moeten maken van een oppas aan huis. Toch best spannend zo een 1e keer! Met de kennismaking kwamen we al heel snel achter hoe warm en liefdevol Hillie is met onze twee Main Coons. Ze is rustig en gunt ze alle tijd om aan haar te wennen. Hillie gaat ook zeer professioneel te werk. Alles wordt besproken en vastgelegd. Tijdens onze afwezigheid regelmatig een filmpje of een verslagje mogen ontvangen. Ook had Hillie wat nieuwe speeltjes meegenomen. Super fijn! Wij kunnen niet anders zeggen, Hillie is top! Absoluut een aanrader. Professioneel, lief en zorgzaam. Nogmaals dank Hillie, ook namens Lucy & Laszlo!
Hans van Galen
Wij konden zorgeloos op vakantie, onze kat was in goede handen en begon ook steeds meer te wennen aan Hillie. Bij een volgende vakantie of korte trip weten wij Nobelhorst te vinden. Ook namens Molly hartelijk dank voor de goede zorgen.
M. Keur
Dit was onze eerste ervaring met een kattenoppas. We vonden het belangrijk dat er goed voor Diesel werd gezorgd terwijl we op vakantie zijn en dat hij in z'n vertrouwde omgeving kon blijven, zodat het hem zo min mogelijk stress oplevert. Hillie kwam voor kennismakingsgesprek en alles werd netjes en uitgebreid besproken tbv onze lieve kat en ons huis. Ze heeft uitstekend voor Diesel gezorgd en leuke berichtjes met filmpjes of foto's gestuurd. Keurig het bakje gedaan, en met meneertje geknuffeld en gespeeld. Water verversen, eetbakjes poetsen, haren opruimen: alles geregeld. Ook top dat ze voor ons de plantjes en container heeft gedaan. Ik geloof dat zij een heel warm hart voor dieren heeft. Dankjewel Hillie en tot een volgende keer! � Groetjes Mark en knuffels van Diesel
Jelske
Hillie is een professional met een hart. De katten hebben net zo'n fijne vakantie gehad als wij. Bij thuiskomst was het huis netjes en de katten relaxed. Dank je voor de goede zorgen!
Kisten Kars
Ik raad iedereen aan om bij kattenoppas Nobelhorst te komen voor hun kattenoppas. Hillie zorgt goed voor je katjes wanneer je op vakantie bent zodat jij onbezorgd op vakantie kunt gaan. Ze stuurt elke dag een filmpje of foto en hierdoor weet je hoe het met je geliefde kat gaat. Echt een aanrader !
Cindy en Bernard
Wij zijn met een gerust gevoel een week op vakantie gegaan. Onze twee poezen waren in goede handen. Ze zijn heel goed verzorgd en verwend. Dank Hillie voor je zorg en professionele aanpak!
Rina van Meerveld
Hillie heeft fantastisch voor Summer en Poema gezorgd. Heerlijk onbezorgd op vakantie geweest omdat je weet dat ze in goede handen zijn. Ze hebben aandacht en liefde gekregen. Hillie heeft ons op de hoogte gehouden hoe het met de kindertjes ging met leuke foto's en filmpjes. Ik beveel Kattenoppas Nobelhorst iedereen aan. Een betere katten oppas is er niet.
Matthijs en Liselotte
Lieve Hillie en Niels, heel erg bedankt voor de goede zorgen voor onze Cooper en Sam. We hebben kunnen genieten van onze vakantie omdat we wisten dat onze katers in zulke goede handen waren. Een maand lang hebben jullie met super veel liefde en lekkers voor ze gezorgd,we zijn jullie onwijs dankbaar!
Yentl Hendriks
Hillie heeft afgelopen twee weken op onze twee poezen gepast! Wij zijn rustig op vakantie geweest, voelde erg vertrouwd om te weten dat de beestjes in goede handen waren. Elke dagn kregen wij een berichtje met een leuk filmpje. Iedereen aan te raden wanneer oppas nodig is!!